Suodata

Tilaustuote-timanttimaalaukset

Voit katsoa timanttimaalaustöitä lisää tältä sivulta: Stitch Company/timanttimaalaustyöt Jos haluat jotain tilata, niin lähetä viesti Lankakissalle (info@lankakissa.net). 

Nyt myös Artibaltan sivuston timanttimaalaukset tai Wizardi-timanttimaalaukset ovat tilattavissa Lankakissan kautta. Valikoimissa on yli 800 + 250 kuvaa. Jos tuotteen nimen edessä lukee discontinued, niin on mahdollista, ettei ko. tuotetta enää ole saatavana. Kun klikkaa kuvaa, niin avautuu sivu, minkä alareunassa lukee kuvan koko ja data sheetin alla värien lukumäärä. Hinta ja mahdolliset muut tiedot pitää kysyä Lankakissasta. 

Myös Collection D'Artin timanttimaalaukset ovat tilattavissa Lankakissasta. Valittavana on 121 mallia. Klikkaamalla kuvaa avautuu toinen sivu, mistä saa tietää minkä kokoinen työ on. Timanttimaalaus pakettiin kuuluu liimapintainen pohjakangas mihin on merkitty timanttien paikat, kaksi alustaa timanteille, pinsetit, uudelleen suljettavat pussit timanteille, reilusti timantteja ja ohjeet kahdeksalla eri kielellä. Hintoja sivustolla ei ole, mutta ne selviävät kysymällä Lankakissasta.

Lisätietoja tilaamiseen liittyen ja seuraavan tilauksen ajankohta lukee Ajankohtaista-sivulla.

Tilaustuote-timanttimaalaukset

Kategoriassa on 36 tuotetta.

Showing 1-12 of 36 item(s)

Aktiiviset suodattimet