Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.07.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Lankakissa, y-tunnus 2176795-6. Verkkokaupan kautta myyn tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa sekä kunnille ja kaupungeille. Sähköinen laskutus onnistuu. Jos haluat tehdä tilauksen ulkomaille, ota yhteyttä info@lankakissa.net.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Pidätän oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
 

Tilaaminen

Verkkokaupan kautta tilauksen voi tehdä ilman rekisteröitymistä. Kun rekisteröidyt asiakkaaksi, tilaaminen on seuraavalla kerralla nopeampaa ja näet mitä olet edellisillä kerroilla tilannut. Voit myös helposti muuttaa tilisi tietoja.


Ne ketkä tilaavat asiakaslehden saavat muutaman kerran vuodessa sähköpostiin kirjeen, missä kerrotaan uusista tuotteista tai jostain tulevista tapahtumista tai tarjouksista.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Tilatessasi ostoskorin kautta, niin tilausvahvistus lähetetään automaattisesti sähköpostilla.

Tilausvahvistuksesta näet:

  • tilatut tuotteesi
  • lähetyskulut
  • laskun loppusumman

 

Mikäli tilausvahvistusta ei tule, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse siltä varalta, että tilauksesi ei olisi tullutkaan perille. Tarkista myös sähköpostisi roskakori, jos tilausvahvistus on vaikka joutunut sinne.


Huom! Tilausvahvistus voidaan lähettää vain, jos olet antanut toimivan ja oikein kirjoitetun sähköpostiosoitteen.

 

Jos tilauksen teon jälkeen haluat muuttaa tilauksesi sisältöä, ota yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Tilaaja ei itse pysty enää tilauksen sisältöä muuttamaan, kun tilausvahvistus on lähetetty.
  

Jos teet tilauksen sähköpostin kautta tai soittamalla mainitse:

  • haluamasi tuotteet, väri/koko ja määrä
  • omat yhteystietosi, osoite ja puhelinnumero

 

Maksutavat
Tuotteet voi maksaa heti tilauksen yhteydessä.  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavien pankkien maksupainikkeilla : Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, POP-pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Luottokorteista käyvät Visa, Visa Electron ja MasterCard.

Maksamiseen voi myös käyttää mobiilimaksutapoja: Pivo ja MobilePay.

Voit käyttää myös lasku- ja osamaksupalveluja, valitsemalla Walleyn (ent. Collector), Op laskun tai Jouston.

.

 Walley (Collector Bank AB) Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.

Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

.

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua Walleyn asiakaspalvelusta:

.

.

OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille.

OP Laskulla voit ostaa enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa ja saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.

.

Lisätietoja OP laskusta löydät tästä linkistä.

.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. 

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

.

Tuotteet ja niiden postikulut voi maksaa myös tilisiirrolla, jos ei juuri tilauksen tekohetkellä pääse maksamaan laskua. Tuotteet lähetetään tilaajalle vasta kun lasku on maksettu ja maksu on saapunut Lankakissan tilille. Jos tilattuja tuotteita ei makseta 7 päivän kuluessa, tilauksesta lähetetään muistutus/kysely. Jos tuotteita ei makseta seuraavan 7 päivän aikana, ne palautuvat myyntiin.

Jos tuotteet noudetaan Lankakissasta, maksun voi suorittaa käteisellä tai pankkikortilla.

Myös puhelimella tilatut tuotteet pitää maksaa ennen kuin lähetän tuotteita.

Lankakissa ei toimita tuotteita postiennakolla.

Kouluille ja kuntien/kaupunkien muille organisaatioille toimitan tuotteita laskulla. Tuotteet voi tilata verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi pankkisiirron ja laittaa lisätietoihin laskutustiedot, jos halutaan sähköinen lasku.

 

Toimitusaika

Postitan tuotteet mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään kolmen arkipäivän sisällä maksun saapumisesta. Käytännössä 90% tilauksista, mitkä on maksettu Paytrailin kautta, postitan tilausta seuraavana päivänä. Tilisiirrolla maksetut toimitan samana tai seuraavana päivänä siitä, kun maksu näkyy tilillä. Langoitettavien kanavatöiden lähettämiseen voi mennä kauemmin, koska langoittamiseen menevä aika vaikuttaa.

 

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitan tilaukset kirjeinä, postipaketteina, SmartPOST-paketteina ja Matkahuollon Lähipakettina.

Verkkokauppa laskee toimituskulut automaattisesti tilauksen painon perusteella. Näet valittavissa olevat toimitustavat siinä vaiheessa, kun olet maksamassa tilausta. Tilauksen koosta riippuen vaihtoehtoja voi olla useitakin, joista voi valita itselle parhaiten sopivan.

Yli 80 €:n tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja. Lähetys tavallisena postipakettina postiin tai automaattiin tai Matkahuollon Lähellä-pakettina, mutta ei kotipakettina. 


Posti

Toimituskulut veloitetaan tilauksen painon ja koon mukaan seuraavasti:

Max. 250 g, maksimi paksuus 3 cm → tilaus toimitetaan kirjeenä, maksu 3,50 €

paketti, paino alle 1 kg 
→ tilaus toimitetaan postiin, maksu 5,90 €

paketti, paino 1-5 kg → tilaus toimitetaan postiin, maksu 6,80 €

kotipaketti tilaus toimitetaan kotiin sovittuna aikana, maksu 14,00 €


Pakettia voi seurata postin nettisivuilla lähetystunnuksella, minkä lähetän asiakkaalle, kun paketti on viety postiin. 

Postipaketti on noudettavissa postitoimistosta viikon eli 7 vuorokauden ajan. Viimeisen noutopäivän näkee myös Postin nettisivuilla Lähetyksen seuranta -kohdassa paketin lähetystunnuksella.


SmartPost

SmartPost-paketti S → tilaus toimitetaan pakettiautomaattiin, maksu 5,90 €

SmartPost-paketti M → tilaus toimitetaan pakettiautomaattiin, maksu 6,80 €


Kun valitset toimitustavaksi SmartPOSTin voit valita samalla sinulle sopivimman noutopisteen. Kun tilauksesi on toimitettu, saat sähköpostiisi viestin, missä on mainittu paketin lähetystunnus, millä voit seurata paketin kulkua postin nettisivuilla.

Saat matkapuhelimeesi tiedon Postilta, kun lähetys on noudettavissa, ja koodin lokeron avaamiseen.  Tilausta tehdessä varmista, että antamasi puhelinnumero ja myös sähköpostiosoite ovat oikein.

 

Kun saavut SmartPOST-automaatille

1.    -valitse NOUTO

2.    -syötä tekstiviestillä saamasi koodi pakettiautomaatin näppäimillä

3.    -lokeron luukku avautuu näyttöruudulle ilmestyvän nuolen osoittamassa suunnassa, kun painat Avaa luukku-kuvaketta

4.    -ota pakettisi lokerosta ja sulje lokero

  
Huomaa, että SmartPost-paketti on noudettava viikon kuluessa tekstiviestin saapumisesta lukien. Lankakissa ei vastaa uudelleen lähettämisen kustannuksista, mikäli jätät paketin noutamatta.

Lähilokero Naantalin pakettiautomaateilla.

Lähilokero-palvelun avulla tilaus voidaan jättää Postin pakettiautomaattiin vastaanottajan noudettavaksi. Lähilokeroon jätettyä tavaraa ei kuljeteta, vaan vastaanottaja noutaa sen samasta automaatista, mihin tavaran jätän. Vastaanottaja saa tekstiviestin, kun tilaus on jätetty automaattiin ja tekstiviestissä olevalla lokerokoodilla saa automaatin lokeron auki. Vastanottajalla on kaksi päivää aikaa noutaa tilaus.

Lähilokero-toimituksessa on käytössä seuraavat Pakettiautomaatit:

Naantali

Pakettiautomaatti, S-market Naantali

Tuulensuunkatu 12, 21105 NAANTALI

Pakettiautomaatti, K-Supermarket Ukko-Pekka

Venekuja 5, 21105 NAANTALI

Ilmoita Toimitustapakohdassa lisätiedoissa mistä automaatista haluat paketin noutaa.

Lähilokero-toimituksen hinta on 3,00 € . Toimitusaika Naantaliin1-2 päivää.

Matkahuolto

Max. 2 kg → tilaus toimitetaan Matkahuollon Lähi-pakettina, maksu 5,90 €

Max. 10 kg → tilaus toimitetaan Matkahuollon Lähi-pakettina, maksu 7,00 €


  Valitse paketin noutopiste alasvetovalikosta tilauksen vahvistuksen jälkeen. Paketin kuljetus kestää 1-3 arkivuorokautta. Paketin kulkua voi seurata Matkahuollon verkkosivuilla lähetystunnuksella, minkä lähetän kun tilaus on toimitettu. Kun paketti on noudettavissa, asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta tai valtakirjaa vastaan. Paketti on noudettavissa 14 vuorokauden ajan.


Voit myös toimituksen sijaan valita Nouto myymälästä, jolloin luonnollisesti en peri posti- ja pakkauskuluja. Pidän tilauksen varattuna 7 arkipäivää tilauspäivästä, jonka jälkeen tilaus raukeaa, mikäli sitä ei ole noudettu.


Jos haluat lisätietoja toimitustavoista, -hinnoista tai ihan mistä vain Lankakissaan liittyvästä, niin ota rohkeasti yhteyttä.

.

Jos pakettia ei noudeta Postista tai Matkahuollosta määräaikaan mennessä ja paketti palautuu takaisin Lankakissalle, asiakas saa rahat takaisin maksetuista tuotteista, mutta ei lähetyskuluista.

.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Langoissa vyötteiden tulee olla paikoillaan.

 Ennen palautusta ota yhteyttä Lankakissaan ja ilmoita, että olet palauttamassa tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi jos olet maksanut tilauksen tilisiirtona

 

Palautusosoite:

Lankakissa
Vähätalontie 18
21160 Merimasku

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi viimeistään 14 vrk kuluttua palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautettavan paketin lähetyksen maksaa asiakas.Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@lankakissa.net.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


 

Muuta

Pidätän oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Teknisistä syistä johtuen www-sivuilla näkyvät värit saattavat poiketa todellisesta.

Lankakissa ei toimita Ahvenanmaalle ALV 0% toimituksia.