Jos tuotteiden tilaamisen kanssa on jotain ongelmia, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net).

¨

Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä, niin seuraava tilaus Stitch Companylle lähtee sunnuntai-iltana 7.10.2018 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille.

Osoitteesta http://www.stitchcompany.com/en/ voit katsoa lisää mitä töitä on tilattavissa, sillä Lankakissan sivuilla on vain pieni osa Stitch Companyn tuotteista suoraan tilattavissa. Stitch Companyn sivuille lisätään jatkuvasti uusia tuotteita ja Lankakissa myy tuotteet samalla edullisella hinnalla kuin sivuilla näkyy. Laita viesti osoitteeseen info[at]lankakissa.net, jos haluat tilata jotain sellaista mitä ei vielä löydy Lankakissan sivuilta.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Orchidean kanavatöitä, niin niitä voi katsoa kuvastosta 36 tai uudemmasta kuvastosta 44. Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Kuvaston tuotteista vain pieni osa löytyy Lankakissan varastosta, mutta kaikki kuvaston mallit  ovat tilattavissa.   Ilmoita sähköpostilla info[at]lankakissa.net tai soittamalla 040 7643995, minkä kanavatyön haluat tilata. Seuraavan kerran tilaus lähtee todennäköisesti loka-marraskuussa.Voit katsoa ristipistotöitä Vervacon sivuilta. Jos haluat tietää jonkin tuotteen hinnan, niin kysy sitä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info[at]lankakissa.net. Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. Kun tilauspäivä lähestyy, niin se ilmoitetaan tällä sivulla.Lankakissa osallistuu seuraaville messuille vuonna 2018:

Suomen Kädentaidot -messut 16.-18.11.2018, TampereUUTENA TOIMITUSTAPANA KÄYTÖSSÄ NYT LÄHILOKERO-PALVELU NAANTALIN, RAISION JA OSITTAIN TURUN ALUEELLA + lähikunnissa ASUVILLE. LUE LISÄÄ TOIMITUSEHDOISTA.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.