Jos tuotteiden tilaamisen kanssa on jotain ongelmia, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net).

¨

Voit katsoa ristipistotöitä Vervacon sivuilta. Jos haluat tietää jonkin tuotteen hinnan, niin kysy sitä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info[at]lankakissa.net. Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. Seuraava tilauspäivä on 14.11.2018. Lähetä tiedot tilattavista tuotteista puoleenpäivään mennessä.

Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä, niin seuraava tilaus Stitch Companylle lähtee sunnuntai-iltana 1.12.2018 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille.

Osoitteesta http://www.stitchcompany.com/en/ voit katsoa lisää mitä töitä on tilattavissa, sillä Lankakissan sivuilla on vain pieni osa Stitch Companyn tuotteista suoraan tilattavissa. Stitch Companyn sivuille lisätään jatkuvasti uusia tuotteita ja Lankakissa myy tuotteet samalla edullisella hinnalla kuin sivuilla näkyy. Laita viesti osoitteeseen info[at]lankakissa.net, jos haluat tilata jotain sellaista mitä ei vielä löydy Lankakissan sivuilta.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Orchidean kanavatöitä, niin niitä voi katsoa kuvastosta 36 tai uudemmasta kuvastosta 44. Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Kuvaston tuotteista vain pieni osa löytyy Lankakissan varastosta, mutta kaikki kuvaston mallit  ovat tilattavissa.   Ilmoita sähköpostilla info[at]lankakissa.net tai soittamalla 040 7643995, minkä kanavatyön haluat tilata. Seuraava tilauskerta tukkuun ilmoitetaan tällä sivulla. Se on mahdollisesti joulukuussa tai sitten ensi vuoden puolella. 

Lankakissa osallistuu seuraaville messuille vuonna 2018:

Suomen Kädentaidot -messut 16.-18.11.2018, Tampere            

Osasto C939 (lähellä C-hallin ravintolaa)

Messuilla myynnissä tulee olemaan ristipisto-, kanava- ja timanttimaalaustöitä, lapsille sopivia kanavatöitä, kirjottavia liinoja, sukkalankoja (Step, Regian lankoja), muita lankoja esim. virkkaus- hapsu-, helmi-, bambu- ja alpakkalankaa sekä erilaisia tarvikkeita.

Toimitustavoissa on nyt mahdollisuus myös valita vaihtoehto nouto messuilta. Esimerkiksi viinikiveä ja alunaa voin tuoda noudettavaksi messuilta, muuten niitä ei tule olemaan siellä myynnissä. Messuilta noudettavien tuotteiden viimeinen tilauspäivä on keskiviikko 14.11.2018.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.