VIELÄ EHTII TILATA JOULUKSI TUOTTEITA!

Voit katsoa myös Vervacon sivuilta löytyisikö sieltä jotain tilattavaa. Jos haluat tietää jonkin tuotteen hinnan, niin kysy sitä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@lankakissa.net. Tuotteiden toimitusaika on yleisesti ottaen pitkä. Seuraavan kerran tilaus lähtee todennäköisesti helmikuussa 2018. Toki voit myös lähettää toiveita/vinkkejä minkälaisia töitä kannattaa ottaa Lankakissaan myyntiin.

Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttikirjontatöitä, niin seuraava tilaus tukkuun lähtee sunnuntai-iltana 7.1.2018 ja noin kahden viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Osoitteesta http://www.stitchcompany.com/en/ voit katsoa lisää mitä töitä on tilattavissa, sillä Lankakissan sivuilla on vain pieni osa Stitch Companyn tuotteista suoraan tilattavissa. Sivuille lisätään jatkuvasti uusia tuotteita. Myyntihinta on se mikä näkyy sivuilla. Laita viesti osoitteeseen info@lankakissa.net, jos haluat jotain tilata.

UUTENA TOIMITUSTAPANA KÄYTÖSSÄ NYT LÄHILOKERO-PALVELU NAANTALIN, RAISION JA OSITTAIN TURUN ALUEELLA + lähikunnissa ASUVILLE. LUE LISÄÄ TOIMITUSEHDOISTA.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.