UUSIA KANAVATÖITÄ JA MUITA KIRJONTATUOTTEITA

Nyt on mahdollisuus tilata Lankakissasta Collection D’Artin kanavatöitä. Pääset katsomaan kanavatöiden valikoimaa tästä linkistä. Valittavana on 477 mallia. Klikkaamalla kanavatyön kuvaa avautuu toinen sivu, mistä saa tietää minkä kokoinen työ on. Hintoja sivustolla ei ole, mutta ne selviävät kysymällä Lankakissasta.

Collection D’Artin sivuilla on myös mahdollista katsoa minkälaisia ristipistotyynyjä on tilattavissa. Vaihtoehtoja pääsee katsomaan tämän linkin kautta. Ristipistotyynyjen hinta on 23.95 €.

Collection D’Artin timanttimaalauksia pääsee katsomaan tämän linkin kautta. Valittavana on 121 mallia. Klikkaamalla kuvaa avautuu toinen sivu, mistä saa tietää minkä kokoinen työ on. Timanttimaalaus pakettiin kuuluu liimapintainen pohjakangas mihin on merkitty timanttien paikat, kaksi alustaa timanteille, pinsetit, uudelleen suljettavat pussit timanteille, reilusti timantteja ja ohjeet kahdeksalla eri kielellä. Hintoja sivustolla ei ole, mutta ne selviävät kysymällä Lankakissasta.

Sivustolta löytyy myös kirjontatöitä, joissa on valmiiksi painettu pohja ja puuvillalangat (Tapestry Kits) tai pelkkiä painettuja Aida-kankaisia pohjia (Printed Aida). Kun yläreunasta valitsee kohdan Products ja sen alta RTO, niin pääsee katsomaan erilaisia ristipistotöitä ja helmikirjontatöitä.

Kaikkia yllä mainittuja tuotteita voi tilata Lankakissan kautta. Tilaukset tukkuun lähtevät noin 3-4 viikon välein. Ilmoita sähköpostilla tai soittamalla, jos jotain haluat tilata. Linkkien takana olevat sivut ovat valitettavasti englannin kielisiä, mutta onneksi kuvat yleensä kertovat kaiken oleellisimman. Jos kuitenkin haluat tietää jotain lisätietoja, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.


SUURI VALIKOIMA TIMANTTIMAALAUKSIA

Pääset katsomaan Lankakissan kautta tilattavissa olevia timanttimaalauksia tämän linkin kautta ja Wizardi-tuotemerkin timanttimaalauksia tästä linkistä. Valikoimissa on yli 800 + 250 kuvaa. Jos tuotteen nimen edessä lukee discontinued, niin on mahdollista, ettei ko. tuotetta enää ole saatavana. Kun klikkaa kuvaa, niin avautuu sivu, minkä alareunassa lukee kuvan koko ja data sheetin alla värien lukumäärä. Hinta ja mahdolliset muut tiedot pitää kysyä Lankakissasta. Joitakin tuotteita tästä valikoimasta on tilattavissa suoraan kohdasta timanttimaalaukset/varastossa olevat.

Artibaltan sivustolta pääsee myös katsomaan useamman valmistajan ristipistotöitä (Home>Cross stitch kits>) ja muita tuotteita kuten Paint by numbers/Maalaa numeroiden mukaan pakkauksia.

Tilaukset tukkuun lähtevät 1-3 viikon välein.


Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä, niin
tilaus Stitch Companylle lähtee joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta eli seuraavan kerran 2.6.2019 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille.

Osoitteesta http://www.stitchcompany.com/en/ voit katsoa lisää mitä töitä on tilattavissa, sillä Lankakissan sivuilla on vain pieni osa Stitch Companyn tuotteista suoraan tilattavissa. Stitch Companyn sivuille lisätään jatkuvasti uusia tuotteita ja Lankakissa myy tuotteet samalla edullisella hinnalla kuin sivuilla näkyy. Laita viesti osoitteeseen info[at]lankakissa.net, jos haluat tilata jotain sellaista mitä ei vielä löydy Lankakissan sivuilta.


Orchidean kanavatöitä voi katsoa
 kuvastosta 36 tai uudemmasta kuvastosta 44Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

 
Voit katsoa ristipistotöitä Vervacon sivuilta, minne on ilmestynyt uusi tuotekatalogi. Jos haluat tietää jonkin tuotteen hinnan, niin kysy sitä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info[at]lankakissa.net. Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. 
Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua.
Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.