Orchidean tuotteiden tilaus tukkuun lähtee 21.7.2019, joten nyt kannattaa tilata.

Orchidean kanavatöitä voi katsoa kuvastosta 36 tai uudemmasta kuvastosta 44Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

.

Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä, niin tilaus Stitch Companylle lähtee joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta eli seuraavan kerran 11.8.2019 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille.

.
Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa ja tällä hetkellä seuraavaa tilausajankohtaa ei ole määritetty.

.

Tilaukset Artibaltaan ja Collection D'Artille lähtevät aikaisintaan elokuun puolessa välissä. 

.

Jos haluat tietää jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.


Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.