Tapahtumakalenteri

.

23.10.2020 Tilaus Artibaltalle

Linkki tukun sivuille on alla. Kysy hinnat tarvittaessa ja ilmoita Lankakissalle mitä haluat tilata.

.

29.10.2020

*timanttimaalausten tilaus omista kuvista

-lähetä kuva, mistä haluat timanttimaalauksen, sähköpostin liitteenä osoitteeseen info[ät]lankakissa.net.

Rajaa kuva siten kuin haluat sen valmiina työnä olevan. Pakkaus sisältää liimapintaisen pohjakankaan mihin kuva on painettu, pyöreät timantit, 2x työkalun timanttien asetteluun, 2x vahaa ja 2x työalustan timanteille. Eri värejä on n. 20/timanttimaalaus, mutta riippuu toki valokuvastakin.
Kun lähetät kuvan, niin ilmoita samalla minkä kokoisen työn haluat, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Lähetän maksutiedot tilaajille, kun olen työt saanut. Toimitusaika 2-4 viikkoa.
Hinnat:
40x50 cm 50 €
45x60 cm 75 €
50x70 cm 90 €
60x80 cm 150 €
70x90 cm 180 €
Ilmoitetut koot ovat pohjakankaan koot. Kuva-alueen ilmoitettiin viime tilauksen yhteydessä olevan 10 cm kapeampi molempiin suuntiin, mutta todellisuudessa oli vain 5 cm kapeampi. Eli 40x50 cm:n timanttimaalauksen kuvan koko oli 35x45 cm.
.

29.10.2020

*voit myös tilata timanttimaalauksia, mitkä löytyvät näistä linkeistä: kuvasto1 ja kuvasto2

-30x40 cm työt maksavat 28-32 €. Tarkan hinnan saat kysymällä Lankakissalta. Näissä timanttimaalauksissa on pyöreät timantit ja työn tekemiseen tarvittavat välineet. Ilmoita Lankakissalle minkä työn haluat tilata. Toimitusaika 2-4 viikkoa kunhan Korona ei aiheuta viivästystä. Lähetän maksutiedot tilaajille, kun olen tuotteet saanut.

.

1.11.2020 Tilaus Stitch Companylle

.

13.-15.11.2020 Suomen Kädentaidot -virtuaalimessut

Messut on avoinna 13.11.2020 klo 8 - 15.11.2020 klo 24. Pääset katsomaan lisätietoja messuista Suomen Kädentaidot-sivulta. Lisää tietoa Lankakissan tajouksista ym. tulee myöhemmin.

.

6.12.2020 Tilaus Stitch Companylle

.

20.-21.3.2021 Turun Kädentaito -messut  

12.-14.11.2021 Suomen Kädentaidot -messut Tampereella.

*****

STITCH COMPANY

Tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä voi katsoa sivustolta Stitch Company. Tilaus lähtee yleensä joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Ilmoita sähköpostilla tai muulla tavoin Lankakissaan mitä haluat tilata. Myyntihinnat Lankakissassa ovat samat kuin sivustolla näet.

.

*****

ORCHIDEA

Kanavatöitä voi katsoa Orchidean uusimmasta kuvastosta. Kuvaston suuresta koosta johtuen se on jaettu neljään osaan: pienet kanavatyöt s. 1-19, keskikokoiset kanavatyöt s. 20-38isot kanavatyöt s. 39-57 ja isot kanavatyöt s. 58-76. Orchidean kanavatöitä voi katsoa myös vanhemmasta Orchidean kuvastosta 44 , missä työt on kuva-aiheen mukaan ryhmitelty. Kuvastossa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää yllä olevassa kohdassa Tapahtumakalenteri. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

Orchidean ristipistotyynyjä, lapsille sopivia kanavatöitä ja joulu-/pääsiäisaiheisia kortteja ja koristeita voi Orchidean kuvastosta 47. Kaikkein uusimpia kanavatöitä voi puolestaan katsoa täältä.

.

*****

VERVACO

Tästä linkistä pääset katsomaan Vervacon tuotteita. Tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. Tilausajankohta ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa muutama päivä ennen tilausta. 

.

*****

ARTIBALTA

Tilattavissa olevia timanttimaalauksia, maalaa numeroiden mukaan ja ristipistotöitä voi katsoa Artibaltan luettelosta. Hinnat eivät ole näkyvissä luettelossa, joten kysy ne sähköpostilla tai Facebookin messengerillä. Timanttimaalaukset löytyvät otsikoiden Diamond Painting, Wizardi Diamond Painting ja Wizardi Cards takaa.

Videon timanttimaalausten kiinnittämisestä liimapohjaiseen uretaanilevyyn voit katsoa tästä linkistä. Ja taulunkehykset, joissa on liimapintainen taustalevy, löydät otsikon Taulunkehykset alta.

.

*****

COLLECTION D'ART JA RTO

Voit katsoa tilattavissa olevia kanavatöitä ja RTO:n ristipistotöitä Collection D'Artisivustolta. Seuraava tilaus tähän tukkuun ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa ja Lankakissan Facebook-sivulla joitakin päiviä ennen tilausta. Kysy hinnat sähköpostilla, koska niitä ei sivuilla ole, ja ilmoita tilattavan tuotteen koodi. Tässä linkit eri tuoteryhmiin:

CDA ristipistotyynyt (Cushion kits)

CDA ristipistoilla ommeltavat kellotaulut (cross-stitch clockwork kits)

CDA kanavatyöpohjat (printed tapestry canvas)

CDA kanavatyötpakkaukset puuvillalangoilla (tapestry kits)

CDA painetut Aida-kangaspohjat ilman lankoja (printed Aida)

CDA timanttimaalaukset (diamond embroidery painting tehcnique)

CDA pieniä timanttimaalausmagneetteja (DIAMOND PAINTING MAGNET KITS)

RTO ristipistopakkaukset (Counted Cross–Stitch Kits)

RTO helmityöikonit (Beaded embroidery Icons kits, series RB)

RTO ompelukorit (Sewing Baskets and Bags)

RTO Aida-kangaspalat (Pre–cut needlework fabrics)

RTO Buratini vaneriset koristeet (buratini-plywood-decorative-forms)

.

*****

INTERSTISS

Kanavatöitä ja erilaisia kirjontatöitä voit katsoa Interstiss:n luettelosta. Luettelossa on ensimmäisenä Seg de Paris ja Margot de Paris tuotemerkin tyynyjä ja kanavatöitä. Lisäksi luettelosta löytyy erilaisia ristipistotöitä (tauluja ja liinoja), hieman metritavarana myytäviä kuviollisia kankaita ja tarvikkeita ryijytekniikalla tehtyihin villamattoihin. Jos jokin tuote kiinnostaa niin kysy hinta tai hinta-arvio Lankakissalta. Tilaus tähän tukkuun lähtee melko harvoin, riippuen siitä minkä verran sieltä on tilattavaa.

.

*****

GOBELIN L

Kanavatöitä ja kirjontatöitä voit katsoa myös Gobelin L:n luettelosta ja uusimpia tuotteita tästä luettelosta. Jos jokin tuote kiinnostaa niin kysy hinta Lankakissalta. Tilaus tähänkin tukkuun lähtee melko harvoin.

.

Jos haluat saada jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.

.

Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua. Todennäköisesti johtuu siitä, että matkapuhelinnumero puuttuu yhteystiedoista.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Tarvittaessa soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.