Jos tuotteiden tilaamisen kanssa on jotain ongelmia, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net).

¨

Tiedoksi niille jotka haluavat tilata tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä, niin seuraava tilaus Stitch Companylle lähtee sunnuntai-iltana 27.5.2018 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille.Osoitteesta http://www.stitchcompany.com/en/ voit katsoa lisää mitä töitä on tilattavissa, sillä Lankakissan sivuilla on vain pieni osa Stitch Companyn tuotteista suoraan tilattavissa. Stitch Companyn sivuille lisätään jatkuvasti uusia tuotteita ja Lankakissa myy tuotteet samalla edullisella hinnalla kuin sivuilla näkyy. Laita viesti osoitteeseen info[at]lankakissa.net, jos haluat tilata jotain sellaista mitä ei vielä löydy Lankakissan sivuilta.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Orchidean kanavatöitä, niin niitä voi katsoa kuvastosta 36 ja kaikkein uusimpia malleja lehtisestä 28. Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Kuvaston tuotteista vain pieni osa löytyy Lankakissan varastosta, mutta kaikki kuvaston mallit  ovat tilattavissa.  Seuraavan kerran Orchidean tuotteita tilataan tukusta kesällä. Ilmoita sähköpostilla info[at]lankakissa.net tai soittamalla 040 7643995, minkä kanavatyön haluat tilata.

Voit katsoa myös Vervacon sivuilta löytyisikö sieltä jotain tilattavaa. Jos haluat tietää jonkin tuotteen hinnan, niin kysy sitä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info[at]lankakissa.net. Tuotteiden toimitusaika on yleisesti ottaen pitkä, koska suomalainen tuotteiden välittäjä tekee tilauksen Vervacolle vain muutaman kerran vuodessa.  Toki voit myös lähettää toiveita/vinkkejä minkälaisia töitä kannattaa ottaa Lankakissaan myyntiin.Lankakissa osallistuu seuraaville messuille vuonna 2018:

Suomen Kädentaidot -messut 16.-18.11.2018, TampereUUTENA TOIMITUSTAPANA KÄYTÖSSÄ NYT LÄHILOKERO-PALVELU NAANTALIN, RAISION JA OSITTAIN TURUN ALUEELLA + lähikunnissa ASUVILLE. LUE LISÄÄ TOIMITUSEHDOISTA.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.