Lankakissa toimittaa toistaiseksi tilauksia normaalisti. Myös tukut toimivat, joskin hitaammin kuin aikaisemmin ja paketit liikkuvat, mutta ainakin Artibaltan tukulla on vaikeuksia tällä hetkellä saada valmistajalta lisää timanttimaalauksia.

.

Tapahtumakalenteri

Viikolla 25 tai 26 on tulossa uusia timanttimaalauksia pyöreillä timanteilla.

5.-7.6.2020 Lankakissa osallistuu Kässämessut netissä -tapahtumaan. Kesäiset käsityömessut netissä, kun oikeita messuja ei voida järjestää. Mukana yli 400 eri yritystä. Pääset tutustumaan jo nyt näytteilleasettajiin täällä. Varsinainen messutapahtuma on Facebookissa ryhmässä Kässämessut netissä -MESSUHALLI -ryhmässä, mihin kannattaa liittyä.

7.6.2020 Tilaus Stitch Companylle. Linkki tuotesivuille alla. Ilmoita jos haluat jotain tilata. Tällä hetkellä varsinkin timanttimaalausten varasto Lankakissassa on pieni, niin kannattaa hyödyntää tukun laajaa tarjontaa.

17.6.2020 Tilaus Collection D'Artille. Linkki tuotesivuille alla. Ilmoita jos haluat jotain tilata.

30.6.2020 Tilaus Stitch Companylle. 

13.-26.7.2020 Lankakissa on lomalla eikä tilauksia toimiteta.

9.8.2020 Tilaus Stitch Companylle. .

13.-15.11.2020 Suomen Kädentaidot -messut Tampereella

20.-21.3.2021 Turun Kädentaito -messut.  

*****

Tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä voi katsoa sivustolta Stitch Company. Tilaus lähtee yleensä joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Ilmoita sähköpostilla tai muulla tavoin Lankakissaan mitä haluat tilata. Myyntihinnat Lankakissassa ovat samat kuin sivustolla näet.

.

*****

Kanavatöitä voi katsoa Orchidean kuvastosta 44 , missä työt on kuva-aiheen mukaan ryhmitelty. Kuvastossa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää yllä olevassa kohdassa Tapahtumakalenteri. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

Orchidean ristipistotyynyjä, lapsille sopivia kanavatöitä ja joulu-/pääsiäisaiheisia kortteja ja koristeita voi Orchidean kuvastosta 47. Kaikkein uusimpia kanavatöitä voi puolestaan katsoa täältä.

.

*****

Tästä linkistä pääset katsomaan Vervacon tuotteita. Tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. Tilausajankohta ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa muutama päivä ennen tilausta. 

.

*****

Tilattavissa olevia timanttimaalauksia, maalaa numeroiden mukaan ja ristipistotöitä voi katsoa Artibaltan luettelosta. Hinnat eivät ole näkyvissä luettelossa, joten kysy ne sähköpostilla tai Facebookin messengerillä. Timanttimaalaukset löytyvät otsikoiden Diamond Painting, Wizardi Diamond Painting ja Wizardi Cards takaa.

Videon timanttimaalausten kiinnittämisestä liimapohjaiseen uretaanilevyyn voit katsoa tästä linkistä. Ja taulunkehykset, joissa on liimapintainen taustalevy, löydät otsikon Taulunkehykset alta.

.

*****

Voit katsoa tilattavissa olevia kanavatöitä ja RTO:n ristipistotöitä Collection D'Artisivustolta. Seuraava tilaus tähän tukkuun ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa ja Lankakissan Facebook-sivulla joitakin päiviä ennen tilausta. Kysy hinnat sähköpostilla, koska niitä ei sivuilla ole, ja ilmoita tilattavan tuotteen koodi. Tässä linkit eri tuoteryhmiin:

CDA ristipistotyynyt (Cushion kits)

CDA ristipistoilla ommeltavat kellotaulut (cross-stitch clockwork kits)

CDA kanavatyöpohjat (printed tapestry canvas)

CDA kanavatyötpakkaukset puuvillalangoilla (tapestry kits)

CDA painetut Aida-kangaspohjat ilman lankoja (printed Aida)

CDA timanttimaalaukset (diamond embroidery painting tehcnique)

CDA pieniä timanttimaalausmagneetteja (DIAMOND PAINTING MAGNET KITS)

RTO ristipistopakkaukset (Counted Cross–Stitch Kits)

RTO helmityöikonit (Beaded embroidery Icons kits, series RB)

RTO ompelukorit (Sewing Baskets and Bags)

RTO Aida-kangaspalat (Pre–cut needlework fabrics)

RTO Buratini vaneriset koristeet (buratini-plywood-decorative-forms)

.

*****

Kanavatöitä ja erilaisia kirjontatöitä voit katsoa Interstiss:n luettelosta. Luettelossa on ensimmäisenä Seg de Paris ja Margot de Paris tuotemerkin tyynyjä ja kanavatöitä. Lisäksi luettelosta löytyy erilaisia ristipistotöitä (tauluja ja liinoja), hieman metritavarana myytäviä kuviollisia kankaita ja tarvikkeita ryijytekniikalla tehtyihin villamattoihin. Jos jokin tuote kiinnostaa niin kysy hinta tai hinta-arvio Lankakissalta. Tilaus tähän tukkuun lähtee melko harvoin, riippuen siitä minkä verran sieltä on tilattavaa.

.

Jos haluat saada jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.

.

Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua. Todennäköisesti johtuu siitä, että matkapuhelinnumero puuttuu yhteystiedoista.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Tarvittaessa soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.