Tapahtumakalenteri

18.9.2019  tilaus Artibaltalle, ilmoita jos jotain haluat tilata, linkki tuotteisiin alla

6.10.2019  tilaus Stitch Companylle, linkki tuotteisiin alla, myyntihinnat ovat ne mitä sivustolla näkyy

03.11.2019  tilaus Stitch Companylle, linkki tuotteisiin alla, myyntihinnat ovat ne mitä sivustolla näkyy

15.-17.11.2019 Suomen kädentaidot -messut Tampereella

.

Tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä voi katsoa sivustolta Stitch Company. Tilaus lähtee joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta eli seuraavan kerran 6.10.2019 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Ilmoita sähköpostilla tai muulla tavoin Lankakissaan mitä haluat tilata.

.

Orchidean kanavatöitä voi katsoa kuvastosta 36 tai uudemmasta kuvastosta 44Kuvastoissa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää alla olevassa kohdassa Tapahtumakalenteri. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

UUSIA TUOTTEITA:

Orchidean uusimpia ristipistotyynyjä ja joulu-/pääsiäisaiheisia koristeita voi katsoa tästä lehtisestä. Kaikkein uusimpia kanavatöitä voi puolestaan katsoa täältä.

.

Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa ja tällä hetkellä seuraavaa tilausajankohtaa ei ole määritetty.

.

Tilattavissa olevia timanttimaalauksia ja ristipistotöitä voi katsoa  Artibaltan luettelosta. Hinnat eivät ole näkyvissä luettelossa, joten kysy ne sähköpostilla tai Facebookin messengerillä. 

.

Voit katsoa tilattavissa olevia kanavatöitä ja RTO:n ristipistotöitä Collection D'Artin sivustolta. Seuraava tilaus tähän tukkuun lähtee aikaisintaan lokakuun puolessa välissä. 

.

Jos haluat tietää jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.

.

Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua. Todennäköisesti johtuu siitä, että matkapuhelinnumero puuttuu yhteystiedoista.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.