.TAPAHTUMAKALENTERI

15.10.2021 Tukkujen toimituksissa on viivästyksiä. Stitch Companyn tilausta on lähetetty vasta 19.10., vaikka tilaus on tehty lokakuun alussa.  Artibaltan tilaus on lähetetty tukusta, mutta kuljetusyhtiön järjestelmävian ja pakettien tuplalähetystunnuksien takia paketti kuljetettiin väärään paikkaan ja nyt odotellaan sen perille saapumista. Tulee minulle todennäköisesti maanantaina 25.10.

.

7.11.2021 Tilaus Stitch Companylle. Linkki tukun sivustolle ja uusiin tuotteisiin löytyy täältä. Sivustolla näkyvät hinnat ovat samat kuin mitä maksat tuotteista Lankakissalle. Ilmoita siis Lankakissalle mitä haluat tilata, niin tiedän lisätä tuotteet tilaukseeni. Tuotteet ovat lähetettävissä noin viikon kuluttua tilauksesta.

.

3.-5.12.2021 Jouluiset Kässämessut netissä.

.

5.12.2021 Tilaus Stitch Companylle.

.

19.-20.3.2022 Turun Kädentaito -messut

.

5.10.2021 Maksupalvelu Checkout on muuttunut Paytrailiksi, johtuen Checkoutin ja Paytrailin yhdistymisestä. Muutoksen jälkeen Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla. 

.

HUOM. Googlesta näyttää löytyvän alennuskoodeja Lankakissaan. Ovat ihan huuhaata eivätkä mitenkään toimivia tai todellisia.

.

.

LINKIT TUKKUJEN SIVUILLE

*****

STITCH COMPANY

Tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä voi katsoa sivustolta Stitch Company. Tilaus lähtee yleensä joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Ilmoita sähköpostilla tai muulla tavoin Lankakissaan mitä haluat tilata. Myyntihinnat Lankakissassa ovat samat kuin sivustolla näet.

.

*****

ORCHIDEA

Kanavatöitä voi katsoa Orchidean uusimmasta kanavatyökuvastosta nro 50. Kuvaston suuresta koosta johtuen sen avautuminen voi hieman kestää. Kuvastossa jokainen kanavatyö on merkitty numerolla ja kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, tuotteet tulevat tukusta 2-4 viikon sisällä yleensä.

Orchidean ristipistotyynyjä, lapsille sopivia kanavatöitä ja joulu-/pääsiäisaiheisia kortteja ja koristeita voi katsoa Orchidean kirjontatöiden kuvastosta nro 49. Myös tämän kuvaston tuotteiden saapuminen tukusta kestää 2-4 viikkoa.

.

*****

VERVACO

Tästä linkistä pääset katsomaan Vervacon tuotteita. Tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa. Tilausajankohta ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa muutama päivä ennen tilausta. 

.

*****

ARTIBALTA

Tilattavissa olevia timanttimaalauksia, maalaa numeroiden mukaan ja ristipistotöitä voi katsoa Artibaltan luettelosta. Hinnat eivät ole näkyvissä luettelossa, joten kysy ne sähköpostilla tai Facebookin messengerillä. Timanttimaalaukset löytyvät otsikoiden Diamond Painting, Wizardi Diamond Painting ja Wizardi Cards takaa.

Videon timanttimaalausten kiinnittämisestä liimapohjaiseen uretaanilevyyn voit katsoa tästä linkistä. Ja taulunkehykset, joissa on liimapintainen taustalevy, löydät otsikon Taulunkehykset alta.

.

*****

COLLECTION D'ART JA RTO

Voit katsoa tilattavissa olevia kanavatöitä ja RTO:n ristipistotöitä Collection D'Artisivustolta. Seuraava tilaus tähän tukkuun ilmoitetaan Tapahtumakalenterissa ja Lankakissan Facebook-sivulla joitakin päiviä ennen tilausta. Kysy hinnat sähköpostilla, koska niitä ei sivuilla ole, ja ilmoita tilattavan tuotteen koodi. Tässä linkit eri tuoteryhmiin:

CDA ristipistotyynyt (Cushion kits)

CDA ristipistoilla ommeltavat kellotaulut (cross-stitch clockwork kits)

CDA kanavatyöpohjat (printed tapestry canvas)

CDA kanavatyötpakkaukset puuvillalangoilla (tapestry kits)

CDA painetut Aida-kangaspohjat ilman lankoja (printed Aida)

CDA timanttimaalaukset (diamond embroidery painting tehcnique)

CDA pieniä timanttimaalausmagneetteja (DIAMOND PAINTING MAGNET KITS)

RTO ristipistopakkaukset (Counted Cross–Stitch Kits)

RTO helmityöikonit (Beaded embroidery Icons kits, series RB)

RTO ompelukorit (Sewing Baskets and Bags)

RTO Aida-kangaspalat (Pre–cut needlework fabrics)

RTO Buratini vaneriset koristeet (buratini-plywood-decorative-forms)

.

*****

RIOLIS

Ristipistotöitä ja timanttimaalauksia voit katsoa Rioliksen sivustolta. Jos jokin tuote kiinnostaa, niin kysy hinta Lankakissalta. Suurimman osan Rioliksen tuotteista saa tilattua myös Stitch Companyn kautta. Tilaus Riolikselle lähtee melko harvoin.

.

*****

GOBELIN L

Kanavatöitä ja kirjontatöitä voit katsoa myös Gobelin L:n luettelosta ja uusimpia tuotteita tästä luettelosta. Jos jokin tuote kiinnostaa niin kysy hinta Lankakissalta. Tilaus tähänkin tukkuun lähtee melko harvoin.

.

Jos maksaminen ei onnistu suoraan pankin maksupainikkeen kautta, voit valita maksutavaksi pankkisiirron, jolloin saat sähköpostiisi maksutiedot ja voit suorittaa maksun omassa verkkopankissasi myöhemmin.

Jos haluat saada jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.

.

Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Tarvittaessa soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.