HUOM!

Postilakon  takia kirjetoimitukset on otettu pois käytöstä, koska ne eivät lakon aikana kulje. Paketit ehkä kulkevat, mutta hitaasti. Matkahuolto toimii toistaiseksi ellei tukilakkoja tule, joten sitä kannattaa käyttää. Jos itse olet tai naapuri on tulossa Tampereen Kädentaito -messuille, niin nouto Lankakissan osastolta on mahdollista.

Uutena toimitustapana Matkahuollon pikkupaketti alle 3 cm paksuille tuotteille. Hinta nyt postilakon aikana vain 4.50 €, normaalisti 4.90 €. 

.

Tapahtumakalenteri

15.-17.11.2019 Suomen kädentaidot 2019 -messut Tampereella

.

 

Lankakissan osasto on C939.

Messuilla myynnissä tulee olemaan sukkalankoja (Step, Step6, Regia), heijastavaa lankaa esim. pipoihin ja virkkauslankoja (ohuita ja vielä ohuempia, kiiltäviä), kirjontalankoja (helmi- ja muliinilankoja), timanttimaalauksia, kanava-, helmi- ja kirjontatöitä (myös sellaisia, joita ei ole vielä nettikaupassa), piirrettyjä liinoja sekä tarvikkeita.

Messut ovat auki pe 15.11. klo 10–18, la 16.11. klo 9–18 ja su 17.11. klo 10–17. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

30.11.2019  Lankakissa on mukana Sunny Saturday -tapahtumassa Naantalissa myymässä tuotteitaan osoitteessa Henrikinkatu 4B klo 10-17

1.12.2019 Tilaus Stitch Companylle 

.

Tilaustuotteina myytäviä ristipisto- tai timanttimaalaustöitä voi katsoa sivustolta Stitch Company. Tilaus lähtee joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai-ilta eli seuraavan kerran 1.12.2019 ja runsaan viikon kuluttua tilauksesta pystyn lähettämään tuotteet tilaajille. Ilmoita sähköpostilla tai muulla tavoin Lankakissaan mitä haluat tilata.

.

Orchidean kanavatöitä voi katsoa kuvastosta 44Kuvastossa jokainen kanavatyö on merkitty kirjaimella koon mukaan ja kanavatyöpohjien hinnat ilman lankoja ja myös lankojen kanssa löytyvät tästä tiedostosta. Seuraava tilausajankohta ilmoitetaan tällä sivulla muutama päivä ennen tilauspäivää yllä olevassa kohdassa Tapahtumakalenteri. Mutta tilauksia voi ilmoitella aina kun on tarvetta, niin tilausajankohtakin voi aikaistua.

UUSIA TUOTTEITA:

Orchidean uusimpia ristipistotyynyjä ja joulu-/pääsiäisaiheisia koristeita voi katsoa tästä lehtisestä. Kaikkein uusimpia kanavatöitä voi puolestaan katsoa täältä.

.

Vervacon tuotteita tilataan tukusta vain muutaman kerran vuodessa.

.

Tilattavissa olevia timanttimaalauksia ja ristipistotöitä voi katsoa  Artibaltan luettelosta. Hinnat eivät ole näkyvissä luettelossa, joten kysy ne sähköpostilla tai Facebookin messengerillä. 

.

Voit katsoa tilattavissa olevia kanavatöitä ja RTO:n ristipistotöitä Collection D'Artin sivustolta. Seuraava tilaus tähän tukkuun lähtee aikaisintaan lokakuun puolessa välissä. 

.

Jos haluat tietää jotain lisätietoja tilaamisiin liittyen, niin kysy rohkeasti Lankakissalta.

.

Jos kassalle siirryttäessä tulee ilmoitus 500 internal error, niin soittakaa (040 7643995) tai lähettäkää sähköpostia (info[at]lankakissa.net), jotta ongelma saadaan ratkaistua. Todennäköisesti johtuu siitä, että matkapuhelinnumero puuttuu yhteystiedoista.Lankakissa on avoinna sopimuksen mukaan. Soita (040 7643995) ja sovi tuloaika.
Pankkikortti käy maksuvälineeksi.