Lankakissasta voit ostaa lankoja ja käsityötarvikkeita sekä puretusaineita kasvivärjäykseen. Tämä yhden naisen pieni yritys on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2008 Merimaskussa, nykyisessä Naantalissa. Varsinaista liiketilaa ei ole, mutta kotona on varasto, josta lankoja voi tulla ostamaan, kunhan vain olen kotona. Jos et pääse käymään lankavarastolla, niin voit tilata tuotteita tämän verkkokaupan kautta tai soittamalla (Ks. Yhteystiedot). Voit tutustua Lankakissaan myös Turun ja Tampereen käsityömessuilla. 

 
Valikoimissa on neulelankoja seuraavilta valmistajilta: Gjestal, Hjertegarn, Austermann, Rowan, Schachenmayr ja Sirdar. Myynnissä on myös DMC:n muliini- ja helmilankoja, Prymin virkkaus- ja ompelulankoja, paperinarua, huovutusvillaa, nappeja, kirjottavia liinoja, ristipisto-, timanttimaalaus-, helmikirjonta- sekä kanavatöitä. Tarvikkeista myynnissä on  neule- ja sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja ja neuloja. Malleja ja teko-ohjeita löytyy esillä olevista neule- ja virkkauslehdistä. Toiveita esim. lankavalikoimasta otan mielelläni vastaan.


Ajo-ohje:
Naantalista päin Merimaskuun tultaessa käänny Rymättyläntieltä heti Särkansalmen sillan jälkeen oikealle Merimaskuntielle ja sen jälkeen heti ensimmäisestä tienhaarasta vasemmalle. Käänny uudestaan vasemmalle Vähätalontielle (kyltti Järvensuun tontit). Aja n. 500 m ja risteyskohdassa jatka Vähätalontietä vasemmalle ylös loivaa mäkeä. Lankakissa on ensimmäinen talo vasemmalla.