Lankakissa myy lankoja ja käsityötarvikkeita. Tämä yhden naisen pieni yritys on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2008 Merimaskussa, nykyisessä Naantalissa. Varsinaista liiketilaa ei ole, mutta kotona on varasto, josta lankoja voi tulla ostamaan, kunhan vain kotona ollaan. Jos ei pääse käymään lankavarastolla, niin tuotteita voi tilata tämän verkkokaupan kautta tai soittamalla (Ks. Yhteystiedot). Lankakissa käy myös Turun ja Tampereen käsityömessuilla. 

 
Valikoimissa on neulelankoja seuraavilta valmistajilta: Gjestal, Hjertegarn, Austermann, Rowan, Schachenmayr, Sirdar ja Zitron. Myynnissä on myös DMC:n muliini- ja helmilankoja, Coats Optin virkkaus- ja ompelulankoja, paperinarua, huovutusvillaa, nappeja, kirjottavia liinoja, ristipistotöitä sekä kanavatöitä. Tarvikkeista myynnissä on  neule- ja sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja ja neuloja. Malleja ja teko-ohjeita löytyy esillä olevista neule- ja virkkauslehdistä. Toiveita esim. lankavalikoimasta otetaan mielellään vastaan.


Ajo-ohje:
Naantalista päin Merimaskuun tultaessa käänny Rymättyläntieltä heti Särkansalmen sillan jälkeen oikealle Merimaskuntielle ja sen jälkeen heti ensimmäisestä tienhaarasta vasemmalle. Käänny uudestaan vasemmalle Vähätalontielle (kyltti Järvensuun tontit). Aja n. 500 m ja risteyskohdassa jatka Vähätalontietä vasemmalle ylös loivaa mäkeä. Lankakissa on ensimmäinen talo vasemmalla. Kun näet alla olevan kyltin olet perillä.