Lankakissasta voit ostaa lankoja ja käsityötarvikkeita sekä puretusaineita kasvivärjäykseen. Tämä yhden naisen pieni yritys on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2008 Merimaskussa, nykyisessä Naantalissa. Varsinaista liiketilaa ei ole, mutta kotona on varasto, josta tuotteita voi tulla ostamaan, kunhan vain olen kotona. Jos et pääse käymään varastolla, niin voit tilata tuotteita tämän verkkokaupan kautta tai soittamalla (Ks. Yhteystiedot). 

 
Valikoimissa on neulelankoja seuraavilta valmistajilta: Gjestal, Hjertegarn, Austermann, Rowan, Schachenmayr ja Sirdar. Myynnissä on myös DMC:n muliini- ja helmilankoja, Anchorin villakirjonta- ja virkkauslankoja, paperinarua, huovutusvillaa, kirjottavia liinoja, ristipisto-, timanttimaalaus-, helmikirjonta- sekä kanavatöitä. Tarvikkeista myynnissä on  neule- ja sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja ja neuloja. 


Ajo-ohje:
Naantalista päin Merimaskuun tultaessa käänny Rymättyläntieltä heti Särkansalmen sillan jälkeen oikealle Merimaskuntielle ja sen jälkeen heti ensimmäisestä tienhaarasta vasemmalle. Käänny uudestaan vasemmalle Vähätalontielle (kyltti Järvensuun tontit). Aja n. 500 m ja risteyskohdassa jatka Vähätalontietä vasemmalle ylös loivaa mäkeä. Lankakissa on ensimmäinen talo vasemmalla.