REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Lankakissa (Y-tunnus 2176795-6)

Vähätalontie 18
21160 Merimasku

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Sari Paavanen-Huhtala 
Puhelin: 040 7643 995 
Sähköposti: info(at) lankakissa.net

REKISTERIN NIMI

Lankakissan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Lankakissan tuotteita verkkokaupan kautta. 
- Henkilö on rekisteröitynyt Lankakissan verkkokaupassa. 
- Henkilö on itse liittynyt Lankakissan postituslistalle: tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa tai Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Lankakissan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Lankakissan asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Lankakissan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Lankakissalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Lankakissan rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Lankakissan tuotteita verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:
  • sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Lankakissan käytössä. Tietoja ei luovuteta Lankakissan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Tietosuojakäytäntömme noudattaa voimassa olevia lakeja ja asetuksia. Verkkokaupassamme on käytössä asiakasrekisteri, joka noudattaa GDPR tietosuoja-asetuksen normeja.

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Lankakissan luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Lankakissan hallitsemilla ja salasanasuojatuissa palveluissa.